Menu

MISSIE EN VISIE

MISSIE

Onze missie is om binnen Fysiotherapie Keijsers continu te werken aan een gezonde praktijkvoering waarbij medewerkers zich prettig voelen, zorg dragend voor voldoende mogelijkheden en nieuwe uitdagingen.

Fysiotherapie Keijsers levert op doelmatige wijze, kwalitatief goede zorg die past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Professionaliteit, deskundigheid, respect, zorgzaam- & betrokkenheid en een vertrouwde relatie tussen patiënt en fysiotherapeut, kenmerkt onze werkwijze.

Zorg op maat, is waar het om gaat!

VISIE

Fysiotherapie Keijsers beoogt kwaliteit en moderne praktijkvoering door aanwezigheid van enthousiaste collega’s met diverse verbijzonderde specialisaties. Binnen onze werkwijze blijven wij vooruitstrevend en innovatief door het continue volgen van cursussen en opleidingstrajecten gericht op toekomstige zorgvragen.

Onderlinge samenwerking binnen ons eigen vakgebied, tevens gebruikmakend van expertise van andere disciplines kenmerkt de werkwijze van onze organisatie.

Dit realiseren wij middels een uitgebreide multidisciplinaire samenwerking onder één dak. Onze zorg is laagdrempelig en professioneel georganiseerd, waardoor wij in staat zijn om een goede invulling te geven aan uw individuele zorgvraag.

Een breed scala aan zorg maakt het mogelijk dat u als patiënt profiteert van een snelle en adequate hulpverlening zonder wachtlijsten.

Op bovenstaande wijze verwezenlijken wij een sterke positie in het zorgveld.

Bij Fysiotherapie Keijsers staat de persoon centraal en zorgen we ervoor dat u zich prettig voelt, waarbij u op actieve wijze samen met ons uw eigen genezingsproces bevordert.