Menu

Corona bericht

Beste mensen,

We zijn vanaf maandag 4 mei weer begonnen met het veilig en verantwoord opschalen van onze fysiotherapeutische zorg!

Hierbij hanteren wij strikte maatregelen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Binnen onze praktijk hebben wij de nodige coronamaatregelen genomen t.a.v. handhygiëne, 1,5 meterregel en het dragen van beschermingsmiddelen.

Indien u lichamelijke klachten heeft waarbij uitstel van behandelen vermoedelijk leidt tot verergering van de klacht, neem contact met ons op.

Update: Fysiotherapie revalidatie na Coronabesmetting

Fysiotherapie heeft een enorme meerwaarde bij het herstellen van mensen die besmet zijn geweest met het Coronavirus, zo stelt het Radboud UMC. Een ziekenhuisopname of ziekteperiode gekenmerkt door inactiviteit, veroorzaakt veelal lichamelijke klachten.

Bij fysiotherapie Keijsers zijn twee longfysiotherapeuten namelijk Roswieta Simon en Bram Kuipers afgelopen weken intensief bezig geweest met de voorbereidingen voor revalidatie van Coronapatiënten. Zij gaan patiënten begeleiden die het Coronavirus hebben gehad bij het opnieuw oppakken van hun dagelijkse activiteiten en fysiek herstel. Bij vragen neemt u graag telefonisch contact met ons op.

We hopen u voldoende te informeren.

Team Fysiotherapie Keijsers